Акуратно обрізати мастику коліщатком або скальпелем, або дуже гострим ножем. Перенести мастику на папір для випічки та покласти на дошці. Залишити підсохнути 0-24 години. Готову картинку акуратно перенести на торт, намагаючись уникнути повітряних бульбашок.Dec 14, 2017
Висновок: розтопленим шоколадом можна ізолювати вафельну або цукрову картинку від вологого кремуАле шар шоколаду повинен бути відчутним (не менше 2-3 мм.) і рівномірним. Знову ж таки, якщо Ви вирішили зв'язатися з шоколадом, простіше та ефектніше зробити шокотрансферну картинку.
Для вафельної картинки побачила в інтернеті цікавий спосіб. Потрібно покласти картинку на мастику і зверху м'яким пензликом добре змастити горілкою. Якщо не буде перепусток, то коли горілка випарується зображення буде рівним.
Цукрову картинку можна класти на будь-який "стійкий" крем ( Не рідкий, не сметана і не вершки) тобто на крем який не віддасть картинці вологу і вона від неї не підтає. покривати її нейтральним гелем не треба. А ось вафельну треба укладати на гель і зверху покривати ним.