Як правильно почистити форель для засолювання?

Візьміть рибу однією рукою за тушку, іншою за голову і потягніть голову назад, щоб переламати хребет. Потім знімайте шкіру панчохою. Вимийте рибу в проточній прохолодній воді та видаліть залишки шкіри. Якщо риба велика (більше 200 грам), то спочатку відокремлюємо голову та хвіст.

нутрощі форелі потрібно акуратно вийняти та викинути, а молоки та ікру промити і перекласти в підготовлену ємність для подальшого приготування. Рибу всередині необхідно максимально очистити від кров'яних згустків, плівки. Якщо не до кінця очистити черевце, форель у готовому вигляді гіркуватиме.

Слабосолона форель буде готова через 24 години, а риба міцної солі через 1,5-2 дні. Подавати рибу з часточками лимона, перед вживанням збризкати лимонним соком.

Related Post

Як зробити швидкість швидше на андроїдіЯк зробити швидкість швидше на андроїді

Як збільшити швидкість на Андроїді? Способи прискорення роботи телефону Завжди оновлюйте програми та ОС … Видаляйте програми, що не використовуються … Відключіть анімацію та віджети. Очистіть кеш додатків. Звільніть внутрішню

Як швидко знайти залишок від поділу великої кількостіЯк швидко знайти залишок від поділу великої кількості

Як швидко знайти залишок від поділу? Для точності рішення застосуємо алгоритм поділу а на b с залишком: знайти модулі ділимого та дільника; розділити за модулем; записати протилежне даному число і