Лавровий листок зменшує рівень цукру в крові. У ємність помістіть десять листя рослини, залийте трьома склянками окропу. Наполягайте три години. Приймайте цілющий напій по півсклянки за півгодини до їди, тричі на день.
Відвар із лаврового листа підвищує тонус "жіночих м'язів", тому його не можна пити вагітним та в період лактації. Лікарі також радять утриматися від напою при проблемах із нирками, печінкою та серцево-судинними захворюваннями.
Лікування лавровим відваром проводять при дотриманні дієти протягом 6-ти днівз невеликою перервою через 3 дні.
Корисні властивості лаврового листа Пряність надає загальнозміцнюючу, протизапальну та антимікробну дії, покращує апетит та усуває суглобовий та м'язовий біль. Рослину використовують у медицині для лікування простудних захворювань, діабету, циститу та геморою. Відвар лаврового листа позбавляє алкоголізму.