Як правильно підготувати віник для ширяння

Найщадніший, але й найдовший спосіб — віник кладуть у цебро або таз з водою 20-23 ° C, зробити це потрібно за 10-12 годин до лазневих процедур. Цей спосіб можна застосовувати навіть для пересушених віників. Віник поміщають у відро чи запарник із ледь теплою водою за 2-3 години до прийому ширяння.

Як правильно підготувати віник для парилки?

Спочатку віник потрібно сполоснути у теплій воді. Це робиться для того щоб змити весь бруд і пил, що накопичився за період зберігання. Після цього віник опускають у холодну воду на 2-3 хвилини, де він повинен трохи намокнути і просочитися вологою.

Як обробити віник перед першим використанням?

Новий віник перед використанням замочують на кілька годин у сольовому розчині гарячої води. На цебро води розводять 5 столових ложок солі. При замочуванні бажано, щоб весь мітелка був покритий водою. Після остигання розчину прутики у віника стають міцними, пружними і розпушуються.

Related Post

Вилітає відеодрайвер amd що робитиВилітає відеодрайвер amd що робити

Чому злітає драйвер відеокарти AMD? Тому що ніхто, окрім виробника, розробляти драйвера для пристроїв, що їм випускаються, не стане. Це винятково прерогатива виробника. Майкрософт не розробляє драйвера для пристроїв сторонніх

Як зробити тісто для приготування піциЯк зробити тісто для приготування піци

Яке тісто найкраще підходить для піци? ЯКЕ ТІСТО КРАЩЕ ДЛЯ ПІЦИ – ДРІЖДЖОВЕ ЧИ БЕЗДРОЖЖОВЕ? Бездрожжеве тісто вийде менш шкідливе, але дріжджове буде набагато пишнішетому тут вибір за вами. Якщо