Сковороду необхідно спочатку ретельно вимити, просушити, потім прожарити з кам'яною сіллю (поки сіль не набуде сірого кольору), потім добре змастити всю поверхню, включаючи борти, маслом і прожарити на плиті або в духовці приблизно годину.Feb 18, 2016
Млинці не потрібно обов'язково смажити в олії, а лише злегка змащувати сковороду жиром. Це можна робити пензликом або шматочком картоплі, або головкою цибулі, одягненою на вилку.
Щоб запобігти прилипання млинців до сковорідки… просто прожаріть її з сіллю: перед випіканням млинців на сковороду насипати сіль, прогріти сковороду із сіллю, потім протерти за допомогою паперової серветки, і все!
3:556:42Suggested clip 56 secondsЯК ПІДГОТУВАТИ НОВУ СКОВОРОДУ до ВИКОРИСТАННЯYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip