Як правильно охолодити вершки для збивання

Вершки охолоджують. у морозилці від 10 до 12 хвилин, у холодильнику – кілька годин. Слід помити та охолодити знімну насадку та посуд. Вершки з часом розшаровуються, тому перед збиванням їх ретельно збовтують.

Чи потрібно охолоджувати вершки для збивання?

Головне та основне правило – перед збиванням вершки потрібно добре охолодити, потримати в холодильнику щонайменше 4 години, а краще залишити їх на ніч. Під час зберігання вершки трохи поділяються, менш жирні опускаються вниз, а жирніші піднімаються нагору.

Як правильно збивати вершки холодні чи теплі?

Вершки повинні бути холодними, дуже холодними, але не крижаними і аж ніяк не змерзлими! Якщо вершки будуть замерзлими або теплими, то при збиванні станеться розшарування. Сироватка та олія виходять!

Related Post

Як мп3 плеєр підключити до блютуз навушникамЯк мп3 плеєр підключити до блютуз навушникам

Як підключити блютуз навушники до плеєра mp3? Відключення Bluetooth-адаптера від комп'ютера – встановлення з'єднання Bluetooth-гарнітури з мобільним телефоном – натискання на кнопку підключення Bluetooth-адаптера – вуаля, все працює! Залишилось тільки