Як правильно обробити тушку форелі?

Щоб правильно обробити тушку форелі на філе, голову риби видаляти необов'язково.

  1. Зробіть надріз навколо голови форелі.
  2. Підтягніть гострим ножем м'ясо форелі біля самої голови.
  3. Плавно ведіть лезом вздовж хребта.
  4. Витягніть пінцетом всі кістки зі знятого м'яса.

18-Mar-2021

Чистити луску з риби варто лише у тому випадку, якщо ви плануєте готувати рибу у шкірі. Якщо ж ви будете знімати з форелі шкіру, то видаляти луску не потрібно. Вона буде видалена пізніше разом із шкірою. Готувати рибу, не зчистивши з неї луску, не варто, тому що луска містить у собі хітин, який є алергеном.

Притримуючи рибу рукою зверху, відтягувати м'ясо та продовжувати відокремлювати кістки ножем по всій довжині: дійшовши до голови, прорізати до самого основи і вирізати у риби хребет так, щоб він майже не захопив м'яса. Відокремлені кістки не варто викидати, з них можна буде зварити бульйон.

Related Post

Що таке портфель інвестицій та як ним користуватисяЩо таке портфель інвестицій та як ним користуватися

Інвестиційний портфель – це набір акцій компаній, у яких зберігають свої фінансові активи як фізичні особи, так і юридичні. В ідеалі, інвестиційний портфель має складатися з акцій, які мають різну

Як швидко заснути, якщо не хочеш спати вночі без ліків дитині 12 роківЯк швидко заснути, якщо не хочеш спати вночі без ліків дитині 12 років

Як швидко заснути підлітку за 1 хвилину? Як підлітку швидко заснути за 1 хвилину? Лежачи в ліжку, потрібно глибоко вдихнути носом, рахуючи до 4-х. Потім слід повільно видихнути через рот,