Як правильно різати гриби печериці для смаження?
- Кубиками. Для цього відокремте капелюшки від ніжок і наріжте дрібними або великими кубиками. …
- Соломкою. Спосіб такий самий, як і попередній за винятком форми нарізки. …
- Частками. Для цього покладіть гриб капелюшком вниз і зверху вниз гострим ножем відокремлюйте часточку за часточкою.
Спочатку варто струсити з грибів грунт, що налип, або ж прибрати його руками. Якщо печериці дрібні, слід ретельно протерти їх сухою серветкою. мити або чистити не обов'язково. З великих також необхідно прибрати землю, після розрізати на 2-4 частини і зняти з капелюшків тонку шкірку.
Як швидко порізати печериці?
- Розріжте гриб на дві половини, заздалегідь відокремивши ніжку.
- Лівою рукою зручно візьміть одну частину печериці таким чином, щоб пальці були злегка зігнуті – так ви не завдасте собі шкоди.
- Акуратно розрізайте на тонкі скибочки.
May 28, 2020