Закладаємо терту редьку в миску з медом, акуратно розмішуємо, зверху закриваємо стравою чи харчовою плівкою. Зручно використати харчовий контейнер. Залишаємо в темному прохолодному місці і через 3 години редька готова до вживання!
Скільки наполягати редьку з медом?
Якщо редька велика, беруть цілу, зрізають кришечку, роблять лунку і кладуть туди 1-2 год ложки меду. Наполягають протягом 4-6 годин. Одна редька може давати сік 3-4 дні. Коли соку стає замало, потрібно його замінити.
Як правильно пити редьку з медом?
Віджимаю сік через марлю. До 1 частини соку редьки додаю 1 частину меду, перемішую. П'ю суміш по 1 столовій ложці 3 рази на день після їди. Але пам'ятайте, що сік редьки не можна вживати тим, хто має проблеми зі шлунком.