Мінажниця (англ. compartmental dish, італ. antipastiera, також кабарет (нім. Kabarett)) – однопорційне блюдо, розділене всередині на кілька осередків, що дозволяє покласти в одну тарілку різну їжу, не змішуючи її між собою.
Кабаретниця (cabaret) – це предмет, посуд для сервірування столу, в якому можна подавати соуси, ікру, закуски, ковбасну та сирну нарізку, а також горіхи, сушені фрукти.
Мінажниця – це унікальний та стильний посуд, який стане у нагоді для сервірування столу, на вечірках і навіть на пікніках. Вона вміщує відразу кілька страв, які не змішуватимуться між собою.
Що покласти у менажницу на святковий стіл? Це буде залежати від типу столу: на закусочному столі це холодні чи гарячі закуски, салати, риба, гриби; на чайному – цукерки, горішки, солодощі.Навіщо потрібна монажниця
- кілька видів сиру чи горішків;
- гриби;
- соуси;
- салати;
- нарізки;
- хлібобулочні вироби.
Dec 22, 2020