Як правильно лаваш загорнути з начинкою

Як зробити, щоб лаваш був м'яким?

Для повернення засохлому лавашу колишньої пружності та смаку необхідно використовувати… пульверизатор. Збризкайте кілька разів засохлий лаваш водою і відправте його на пару хвилин у духовку. Так лаваш знову стане ароматним, м'яким та пластичним.

Як зробити трикутник із лаваша?

Кожну смужку лаваша змастити розтопленим вершковим маслом|мастилом|. На край смужки викласти 1-2 столові ложки начинки із сиру та ковбаси. Один кут лаваша згорнути, накривши начинку, щоб вийшов трикутник (як на фото). І далі також згортати лаваш трикутником, рівняючи його по краях до верху смужки.

Related Post

Champion як користуватисяChampion як користуватися

Як розводити чемпіон? Чемпіон – Контактний фунгіцид з бактерицидними властивостями. Призначений для захисту виноградників, яблунь та томатів від різноманітних хвороб. … Витрата препарату: томати – 20 г/5 л води, на