Як правильно коптити солоне сало?

Коптити сало в домашніх умовах необхідно орієнтовно 1:40 хвилин за температури 90°. У теплу погоду коптильня прогріється швидше і буде достатньо 1:20 хвилин.

Для цього необхідно помістити сало у 5 л води, у воду додати 150 г солі, спеції, часник, лавровий лист, гірчицю та помістити в холодильник на 7 днів. Після цього сало повністю готове і до холодного, і до гарячого копчення.

Різкий копчений запах залишається лише у тому випадку, якщо продукт після копчення не провітрювався. Обов'язково після копчення продукти повинні "відпочити" на свіжому повітрі не менше 6 годин. В ідеалі 12:00. За цей час різкий копчений запах піде, і продукт буде із приємним копченим ароматом.

Related Post

Як користуватися вугільним електродомЯк користуватися вугільним електродом

Як працюють вугільні електроди? Основний принцип роботи полягає в тому, що від неплавкого електрода запалюється дуга, що розплавляє навколишній метал. При різанні повітряний струмінь відразу здуває частини, що залишилися, що

Як швидко вилікувати ротавірус у дорослого відгукиЯк швидко вилікувати ротавірус у дорослого відгуки

Який найефективніший засіб від ротавірусної інфекції? Зазвичай лікар рекомендує препарати з таких груп: Ентеросорбенти: Смекта, Неосмектин, Полісорб. Препарати, що заповнюють сольовий баланс: Регідрон. Протиблювотні: Метоклопрамід, Мотиліум у вигляді суспензії. Жарознижувальні:

Звільняється найкращий співробітник що робитиЗвільняється найкращий співробітник що робити

Що робити, якщо йде цінний співробітник? Способи утримати співробітника і зробити для нього роботу більш привабливою випливають із причин для звільнення. … Способи утримати цінного співробітника Підніміть зарплатню. Забезпечте навчання