Як правильно харчуватись щодня?
Сніданок має становити 25-30% калорійності щоденного раціону, обід – 30-35%, на вечерю має припадати 20-25%.. У проміжках між їдою влаштовуйте перекушування: їжте фрукти, салати і нежирні молочні продукти. Основа раціону (близько 2/3) – продукти рослинного походження: овочі, фрукти та зернові.
Як настроїти себе на правильне харчування?
Як налаштувати себе на правильне харчування і не зірватися
- Носіть зручний одяг
- Не фокусуйтесь на калоріях
- Смачно та різноманітно себе годуйте
- Зберігайте вдома достатньо їжі
- Плануйте прийоми їжі
- Легалізуйте солодке
- Не зберігайте вдома солодощі
- Не лайте себе