Як правильно їсти смажене яйце?

Для яєчні глазуні використовують чайну ложку, вилку і ніж. Чайною ложкою проколюємо жовток та вичерпуємо її. Після чого відклавши ложку на дальній край тарілки, з'їдаємо білок і всі добавки за допомогою ножа та вилки.

Найкорисніше є варені яйця швидкого чи тривалого варіння. Краще всього вживати яйця, зварені круто. Тоді організм засвоїть близько 90% корисних речовин. Якщо не любите варені яйця, робіть яйце-пашот або глазуню з зеленню та овочами – такий варіант дозволить отримати потрібну кількість вітамінів D і A.

У смажених яйцях є вітамін А, селен, сірка та цинк. У сукупності вони сприятливо впливають на зір, допомагають прискорити всі відновлювальні процеси. Також яйця сприяють оновленню крові та допомагають підвищити гемоглобін. Поживні компоненти активно виробляють колаген.

Related Post

Чим хороший вітамін е форумЧим хороший вітамін е форум

Як впливає вітамін Е на обличчя? Вітамін Е (токоферол) – жиророзчинний вітамін, який стимулює оновлення клітин, зміцнює капілярну сітку, дає ліфтинг-ефект та перешкоджає старінню шкіри.. Він уловлює вільні радикали, не

Мати і мачуха, що означаєМати і мачуха, що означає

Нижня сторона листя («мати») мати-й-мачухи, вкрита численними волосками, на дотик тепліше і м'якше верхньої («мачухи») — звідси російська назва рослини. Інші російські назви: двоєлистник, камчужна трава, лопуха студена, мати-трава, однобічник,