Як правильно їсти хінкалі з сиром

Як не крути, хінкалі завжди їдять руками, причому неважливо, це сімейна вечеря або перше побачення. Просто так заведено — золоте правило. Інакше, на жаль, ніяк. У Грузії, за словами шеф-кухаря, є хінкалі за допомогою ножа та вилки – поганий тон.8 Гру. 2018р.

Як їсти хінкалі з сиром?

Хінкалі неодмінно їдять «руками», вони не розрізаються столовими приладами, щоб бульйон, що знаходиться всередині, не випливав на тарілку. Виріб потрібно взяти за «хвостик/ніжку», перевернути мішечок догори, надкусити і насамперед випити з нього бульйон.

Чи можна їсти хінкалі цілком?

Давні шанувальники грузинської кухні знають, як правильно їсти хінкалі. Однією рукою хінкалі беруть за хвостик, іншою можна притримати його знизу. Потім його треба надкусити та випити бульйон. Після, залежно від особистих можливостей, з'їсти хінкалі цілком, або потроху відкушуючи.

Related Post

Як швидко та смачно посолити сало у тузлуціЯк швидко та смачно посолити сало у тузлуці

Скільки часу потрібно тримати сало у розсолі? А якщо робитимете так, як я, то заливайте сало розсолом, повністю покриваючи його. Тепер накриваємо банку звичайною кришкою та залишаємо на пару діб

Як швидко висвітлити бульйонЯк швидко висвітлити бульйон

Один білок здатний освітлити два літри бульйону. Добре збитий білок є чудовим абсорбентом. Отриману суміш потрібно тонким струмком влити в трохи охололий бульйон, постійно помішуючи його, щоб білок рівномірно розподілився