Як не крути, хінкалі завжди їдять руками, причому неважливо, це сімейна вечеря або перше побачення. Просто так заведено — золоте правило. Інакше, на жаль, ніяк. У Грузії, за словами шеф-кухаря, є хінкалі за допомогою ножа та вилки – поганий тон.8 Гру. 2018р.
Як їсти хінкалі з сиром?
Хінкалі неодмінно їдять «руками», вони не розрізаються столовими приладами, щоб бульйон, що знаходиться всередині, не випливав на тарілку. Виріб потрібно взяти за «хвостик/ніжку», перевернути мішечок догори, надкусити і насамперед випити з нього бульйон.
Чи можна їсти хінкалі цілком?
Давні шанувальники грузинської кухні знають, як правильно їсти хінкалі. Однією рукою хінкалі беруть за хвостик, іншою можна притримати його знизу. Потім його треба надкусити та випити бульйон. Після, залежно від особистих можливостей, з'їсти хінкалі цілком, або потроху відкушуючи.