Як правильно готувати желатин для холодця

Як легко розвести желатин для холодця?

Замочіть у холодній воді листовий желатин із розрахунку 7 г желатину на 500 мл бульйону (гранульований желатин можна замочити в частині бульйону). Розігрійте бульйон, додайте віджатий листовий желатин (або набряклий гранульований). Прогрійте бульйон до повного розчинення желатину.

Як правильно заварювати желатин?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Related Post

Як можна за тиждень скинути 2 кгЯк можна за тиждень скинути 2 кг

Як дуже швидко скинути вагу? 25 способів швидко скинути вагу в домашніх умовах Збалансована дієта. Ритм дієти. Енергія з ранку, легкі страви ввечері. Скоротіть споживання цукру, якщо не можете відмовитися

Як можна самим зробити чубокЯк можна самим зробити чубок

Чи можна стригти чубчик самої себе? Зробити самій собі філіровку можна і звичайними перукарськими ножицями. Опишемо процедуру поетапно. Ретельно висушіть волосся і розчешіть його. Довгу частину заколіть затискачами, щоб вона