Як правильно додати ізюм у випічку

Важливий момент: родзинки потрібно замочувати не в окропі, а в гарячій воді температурою не менше 65-70 ° C градусів. Якщо залити родзинки окропом, він розплавиться в готовому блюді і потече, порушивши структуру всього тесту. Ягоди, підготовлені в такий спосіб, підійдуть і для плову, і для каші, і для будь-якої випічки. 4 груд. 2021 р.

Як правильно замочувати родзинки для випічки?

Для цього промийте родзинки гарячою проточною водою, залийте і залиште на 10-15 хв. Відкиньте на сито, злийте рідину, знову промийте ягоди проточною водою. Перекладіть родзинки у ємність, залийте питною водою та залиште на ніч. Потім відкиньте на сито, промийте та їжте.

Як правильно підготувати родзинки до випічки?

Родзинки промиваємо кип'яченою водою, температура води близько 70 0С. Промитий родзинки відкидаємо на друшляк. Замочуємо родзинки у ємності з теплою водою на 20 хв, після чого знову відкидаємо на друшляк. Готуємо слабенький розчин спирту: 30 г 70% етанолу на 1 л води.

Related Post

Як швидко позбутися мокрого кашлюЯк швидко позбутися мокрого кашлю

Є кілька дієвих методик, що полегшують вологий кашель. Напівсидяче становище сприяє просуванню мокротиння, а вібраційний масаж грудної клітки – відкашлюванню. Також допомагає лікувальна фізкультура – ​​спеціальні дихальні та м'язові вправи.

Як можна перевезти мотоцикл у причепіЯк можна перевезти мотоцикл у причепі

Чи можна перевозити мотоцикл у причепі? На причепі. Для перевезення мотоцикла підійде і звичайний автомобільний причіп – на нього достатньо встановити рампу та підібрати противідкатний упор. Також знадобляться стяжки та