Як підготувати сало до копчення в домашніх умовах швидко в розсолі

Як солити сало в розсолі для тривалого зберігання?

Лавровий лист вимити та обсушити. Викласти сало у банку, перекладаючи шари перцем та лавровим листом. Коли банку буде заповнено, вилити гарячий розсіл і прикрити банку кришкою. Витримувати 3 дні, потім щільно закрити кришку і прибрати консервацію в холодильник на 3-5 днів.

Як правильно приготувати сало?

Продукт коптиться за температури не вище 40 градусів. Перші 10-12 годин копчення повинні бути безперервними, далі можна зробити паузу на кілька годин та продовжити процес приготування. Скільки часу коштує коптити сало? Я коптила три доби з перервами на ніч.

Related Post

Як швидко розростається лишай у кошенятЯк швидко розростається лишай у кошенят

Процес лікування може тривати від 30 днів і більше. Все залежить від тяжкості захворювання та грибка. Дуже важливо: не займайтеся самолікуванням! Таблетки від лишаю для кішок призначає тільки фахівець, у

Пілінг ср 1 для волосся.Пілінг ср 1 для волосся.

Як використовувати Нанесіть невелику кількість засобу на змочену шкіру голови та легко помасажуйте подушечками пальців протягом 2-3 хвилин. Добре змийте засіб великою кількістю води та використовуйте кондиціонер. Не застосовуйте продукт