Якщо залити окропом шматочок справжнього продукту, він миттю розтане і розчиниться, а ось маргарин розпадеться на шматочки.. Насправді: Вершкове масло – продукт з високим вмістом жиру. Jan 10, 2020
Залийте шматочок олії окропом. Натуральний продукт швидко розтане і розповзеться по поверхні рідини жовтими краплями. Маргарин або спред будуть просто плавати в окропі практично в тому ж вигляді, а якщо ви спробуєте розмішати їх ложкою, вони розділяться на дрібніші шматочки.
Натуральне масло буде твердим на дотик. Коров'я масло не забруднює вам упаковку, коли ви її розгорнете. Також воно не пристає до ножа. Колір у натурального олії світло-жовтий або жовтий, ніжний молочний запах і вершковий смак без натяку на сторонні смаки.
Якщо вершкове масло у процесі нагрівання на сковороді починає спінюватися, отже, воно натуральне. Вершкове масло, яке містить пальмова олія, при нагріванні перетвориться на калюжу. Щоб визначити наявність пальмової олії у сирі, слід залишити його на пару годин у відкритій тарі.