Як перевірити готовність тесту до випічки?

Також готовність тесту можна визначити візуально: коли тісто сильно збільшитися в обсязі, злегка натисніть на купол пальцем, що піднявся, зробіть ямку глибиною 0,5 см. Якщо ямка зарівнялася швидко тісто ще блукає. А якщо повільно, значить, готово.

Ви можете помацати або легенько поплескати поверхню тіста: підійде буде м'яким, пишним, якщо ємність енергійно рухати з боку в бік, тісто буде рухливим, драглистим на вигляд.

Як просто визначити готовність випічки

  1. Вироби з дріжджового тіста під час випікання піднімаються – створюється пориста структура, тісто насичується повітрям, а тому будь-які пиріжки при готовності стають легшими за вагою, ніж сирі.
  2. Бісквітне тісто треба проткнути сухою бамбуковою шпажкою або дерев'яною лучиною.

Термощуп показує температуру нагрівання молока, м'яса чи тестової заготівлі. Тісто можна вважати пропеклим, якщо температура усередині нього досягла 94-98°С.

Related Post

Швидко гроші як дізнатися про заборгованістьШвидко гроші як дізнатися про заборгованість

Запросити через БКІ Адреса розташування державного реєстру БКІ – https://www.cbr.ru/ckki/restr/. Безпосереднє звернення позичальника до будь-якого бюро кредитних історій дозволяє отримати необхідну інформацію. Причому БКІ зобов'язані двічі на рік надавати дані