Як обробити свиню передня частина правильно

Як розібрати передню частину свині?

Підрізаємо їх ножем, проштовхуючи його вздовж ребер по всій їх довжині. Проштовхуємо ніж углиб. Не намагайтеся особливо зрізати м'ясо, адже такі ребра можна запекти в духовці, зробити гриль або згасити з овочами. Після того, як ми зняли кісточки, підбираємось до м'яких частин туші.

Що входить у передню частину свинини?

Передня частина свинини (чверть туші) складається з: Лопатка – корейка та свиняча лопатка – дуже поживне м'ясо, що використовується для приготування відбивних, які не потребують тривалої та складної обробки. Свиняча лопатка – одна з найнежирніших частин туші.

Related Post

Коли можна шліфувати шпаклівкуКоли можна шліфувати шпаклівку

Шліфування до моменту повного затвердіння прискорить процес Можна прискорити та полегшити процес шліфування шпаклівки, починаючи її шліфувати до того, як воно повністю затвердіє. Потрібно робити це у потрібний момент затвердіння.

Стипендія рудн колиСтипендія рудн коли

Виплата стипендії та матеріальної допомоги здійснюється один раз на місяць. Виплата стипендій та матеріальної допомоги за поточний місяць провадиться не пізніше двадцять шостого числа кожного місяця. Коли цього місяця прийде