Як на газі зробити плов

Як готувати плов під кришкою чи ні?

Кухарі сходяться на думці, що кришку каструлі або казана потрібно тримати відкритою, поки смажиться м'ясо і тушкуються овочі. Потім усі інгредієнти змішують, рис викладають рівним шаром, а зверху кладуть голівку неочищеного часнику. Далі заливають потрібну кількість води, додають спеції, сіль та закривають кришку.

Яку воду заливають у плов гарячу чи холодну?

Прийом з холодною водою найбільш зручний при вогнищному приготуванні плову, коли ми маємо справу з більш високими та "інтенсивними" температурами і коли бурхливе закипання зірвака небажане. При приготуванні плову на електричній або газовій плиті краще скористатися окропом.

Related Post

Постійно набрякають мигдалики що робитиПостійно набрякають мигдалики що робити

Лікування збільшених мигдалин без температури Якщо причиною стало інфекційне або грибкове ураження, то пацієнту призначається курс антибактеріальної терапії, обробка горла та слизових спеціальними препаратами, вливання в горло, промивання мигдалинприйом вітамінних