Як у домашніх умовах зробити самогон?
Пшеничний самогон Розрахунок такий — чотири кілограми зерна розмелюємо, додаємо в такій кількості цукор, воду (три літри) і ставимо в тепло. Через п'ять днів додаємо до складу ще кілограм цукру, теплу воду (18 літрів), наполягаємо близько семи днів. Останній етап – перегонка (двічі).
Як приготувати самогон в домашніх умовах?
Технологія перегонки
- У великій каструлі встановити підставку, потім налити туди брагу. …
- Зверху поставити каструлю меншого діаметра, яка виконує функцію збірки самогону. …
- Зверху поставити тазик чи сковорідку, наповнену водою. …
- Місце з'єднання куба та охолоджувача герметизувати тестом або мокрою ганчіркою.