З'єднуємо кефір, яйця, масло, сіль та соду, швидко все перемішуємо і додаємо борошно, щоб з усього вийшла однорідна маса. Вимішуємо до тих пір, поки не перестане прилипати до рук. Таке тісто можна зберігати у холодильнику 3 дні (я зберігаю в пакетику), і використовуватиме приготування смажених пиріжків, чебуреков.11 сент. 2009 р.
Як правильно зберігати тісто у холодильнику?
Як зберігати дріжджове тісто в холодильнику
- Глибоку миску присипте борошном усередині.
- Покладіть тісто і накрийте харчовою плівкою. …
- Або покладіть тісто у пакет або замотайте у харчову плівку.
- Якщо будете зберігати в ємності, температура повинна бути +5-8°С (зберігати можна близько 24 годин).
Чи можна зберігати тісто у холодильнику?
Безумовно, тісто та готову випічку зберігати в холодильнику можна. Існує кілька варіантів зберігання цих продуктів і всі вони залежать від мети зберігання і від того моменту, на якому ви призупинили процес приготування.