Як можна зберігати м'ясо без холодильника влітку

Для зберігання м'ясо можна проварити. М'ясо залити водою, додати 5-6 столових ложок харчової солі, довести до кипіння і проварити 3-4 хвилини. Після того як воно охолоне, зберігати у щільно закритій тарі, у темному, прохолодному місці. Термін зберігання провареного м'яса не більше 48 годин.

Як зберегти м'ясо без холодильника у спеку?

Жарка-варка Опусти м'ясо на пару хвилин в киплячу воду, попередньо розчинивши в ній кухонну сіль (5 столових ложок на літр). Тепер поклади шматок у відкриту каструлю і залиши її в приміщенні, що провітрюється (термін зберігання — 2—3 дні).

Як зберегти м'ясо на тривалий час?

Ще один лайфхак, щоб зберегти м'ясо без холодильника скласти в каструлю або скляні банки та добре пересипати сіллю. Також можна зробити сольовий розчин – на 500 мл холодної води 10 ст. л. солі.

Related Post

Що краще 2g чи 3gЩо краще 2g чи 3g

Різниця між заявленими мережами полягає у швидкості передачі даних. У мережі 2G вона становить 9,4-384кБіт/с, 3G – до 42 мБіт/с, 4G – до 1 Гбіт/с, 5G – понад 1 Гбіт/с.

Як зробити домашню косметикуЯк зробити домашню косметику

Як виготовляють натуральну косметику? Найважливіші інгредієнти, які використовуються в натуральної косметики, – це антиоксиданти, емульгатори, гідролати та рослинні екстракти, гумеканти, ексфоліанти та поверхнево-активні речовини. Антиоксиданти – боротьба зі старінням шкіри.

Як зробити лінивець підйомнимЯк зробити лінивець підйомним

Як працює лінивець на вантажівці? Лінивець можна піднімати примусово, щоб збільшилося навантаження не провідну вісь і авто отримало додаткове тягове підсилення. Так транспорт може рушити з місця без пробуксовки, після