Як можна замаринувати свинину для сковороди

Як правильно замаринувати м'ясо для смаження?

Для розм'якшення м'ясних волокон можна використовувати кефір, майонез та тан. У рідину не зайве додати сіль та спеції за смаком. М'ясні скибочки опускають у маринад на 6-8 годин. Після замочування шматки можна не обтирати, а відразу смажити на вогні чи сковороді.

Як розм'якшити свинину для смаження?

Як розм'якшити сире м'ясо Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна м'якшими.

Related Post

Як швидко скопатиЯк швидко скопати

Чим легко копати землю? Легкий, розсипчастий ґрунт, наприклад супіщаний, найкраще копати звичайною лопатою з гострозаточеним та відполірованим наждачним папером лезом. Для живця підійде суха береза, оброблена наждачною шкіркою. Живець зручний

Як правильно вибрати коптильню гарячого копченняЯк правильно вибрати коптильню гарячого копчення

Яку краще вибрати коптильню гарячого копчення? Камера нагрівається при регульованому горінні палива. Коптильні для дачі гарячого копчення можуть бути негерметичними, але краще купити герметичну коптильню з димарем, яку конкретно залежить

Як зробити манікюрЯк зробити манікюр

Чим простіше манікюр дівчини? Є такий вислів: чим простіше баба, тим складніший дизайн її нігтів. В даному випадку йдеться не про простоту душевну. Так зазвичай говорять про недалеких дівчат-невежд. Виходячи