Так, якщо на плиті у вас переперчений суп, то додайте більше бульйону, а якщо рис, то рисової крупи. Більше інших інгредієнтів допоможуть затьмарити надто яскравий смак перцю. Смак перцю можна спробувати заглушити і абсолютно протилежним за своєю дією продуктом – цукром.
Як прибрати гостроту, якщо Переперчив?
Якщо переперчили страва: 7 способів прибрати зайву гостроту з їжі
- Додати більше продуктів
- Додайте цукор
- Приготуйте овочевий салат
- Покладіть молочні продукти
- Зробіть страву кислішою
- Додати злаки або горіхи
- Якщо переперчили м'ясо або фарш
Як прибрати гостроти червоного перцю в супі?
Рис, гречка, булгур, макарони, хрусткий хліб чи картопля – чудові варіанти. Їхнє додавання допомагає зменшити смак спеції. Але якщо картопля не є відповідним інгредієнтом для вашої страви, її можна повністю покласти в сковороду чи каструлю, а потім просто прибрати.