Оливковий розсіл використовуйте для приготування томатного соусу для піци чи італійської пасти. У стравах середземноморської кухні використовуйте розсіл для хумусу, оливкового хліба та соусів на основі йогурту.8 черв. 2021р.
Куди використати рідину від маслин?
Яскраві смакові якості оливкового розсолу роблять його відмінним інгредієнтом для багатьох супів. Насамперед йдеться про солянку та розсолу. Крім того, рідину можна додати і до борщу.. Зазвичай досвідчені господині ллють розсіл від оливок до каструлі приблизно за 10 хвилин до завершення приготування страви.
Що робити із соком від маслин?
Додайте у воду для варіння сік з-під оливок чи маслин. Вміст однієї баночки повністю на 1,5-2 літри окропу. Пельмені не просто зваряться – вони просочаться вишуканим смаком, додадуть страви оригінальної гастрономічної нотки.