Кокосовими вершками замінюють молочні, готують торти та тістечка. Смачно додавати в гарбузові супи, традиційні страви. Гармонують із морепродуктами, особливо креветками. Поєднуються з куркою, овочами.
Навіщо можна використовувати кокосові вершки?
Важливі мікро- та макроелементи: калій, кальцій, магній, фосфор, залізо, марганець, цинк та мідь. Тож користь кокосового молока та вершків очевидна. Вони допомагають серцю, мозку, шлунку працювати на повну силу. Якщо нервують нерви або, ще гірше, здолала депресія, обов'язково включіть у раціон ці продукти.
Як використовувати кокосові вершки?
Її можна використовувати для приготування випічки та десертів, додавати в каші та йогурти. Якщо ви хочете приготувати кокосові вершки, то отримане молоко перелийте у високу склянку і заберіть у холодильник на ніч. Вранці ви побачите, як жирна частина відокремилася. Це і є кокосові вершки.