Найчастіше його використовують для подачі раклета, зіскребаючи на нього гарячий сир. Однак, чому б не спробувати поміняти їх місцями? Макайте скибочки запеченої або відвареної картоплі у фондю і насолоджуйтесь улюбленим поєднанням. Не думайте, що фрукти підходять лише до шоколадного фонду.
Як правильно користуватися фондю?
Фондюшниця – це дуже простий винахід. Вона складається з казанка, який піднятий на три ніжки, пальники та довгих виделок. Казанок є тим самим місцем, де розтоплюють сир або шоколад. Потім, озброївшись вилкою, в нього вмочують, наприклад, хліб, бісквіт, ягоди чи шматочки фруктів..
Що можна їсти з фондю?
Чим макати При бажанні на вилку для фондю можна насадити і шматочки цільнозернового хліба або підсмаженого на вершковому маслі тосту. Інший варіант – картопля в мундирі, овочі, що бланширують, або фрукти (наприклад, груші, яблука або виноград).