Як можна використовувати барбарис у кулінарії

З барбарису варять варення, готують желе, соки, сиропи, шербети, роблять настоянки, лікери, а також додають ягоди як приємну кислу приправу в пікантні соуси до дичини (наприклад, до дикого гусака), смаженої яловичини та телятини.

Куди можна додавати ягоди барбарису?

Сушений барбарис можна використовувати як приправу для рису, додавати його в плов, страви з м'яса та дичини. З таким барбарисом також роблять маринади, варення, компоти, додають його в чай, а іноді навіть у десерти та випічку.

Як використовувати свіжий барбарис?

Зі свіжих, повністю дозрілих ягід барбарису варять варення, роблять сік, желе, сироп та компот. Кондитери використовують барбарис для приготування пастили та цукерок, а також льодяників. Іноді зрілі ягоди додають у салати.

Related Post

Як можна запекти картоплю в духовці швидко та смачноЯк можна запекти картоплю в духовці швидко та смачно

Скільки часу треба запікати картоплю в духовці? 40 хвилин Ставте форму з картоплею запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин. Готовність картоплі перевіряйте тонким ножем чи зубочисткою.

Як правильно підключити датчик теплої підлогиЯк правильно підключити датчик теплої підлоги

вертикальну штробу під дроти живлення (від вступного щитка) та датчик; підвести дроти живлення системи обігріву та датчика до підрозетника; виконати з'єднання згідно з цим паспортом; закріпити терморегулятор терморегулятор Терморегулятор елемент

Як зробити смачну рецептиЯк зробити смачну рецепти

Яка найсмачніша насолода? ТОП-10 самих смачних десертів світу Тірамісу (Італія) Тірамісу (Італія) … Крем-брюле (Франція) Крем-брюле (Франція) … Кремна Гума (Словенія) Кремна Гума (Словенія) … Віденський штрудель (Австрія) Віденський штрудель