Як можна приготувати свинячу голову?

Що можна зробити із головою свині?

Прикрашають свинячі рила. Зі свинячих голів у російській кухні готують колодці, у німецькій та українській кухні свинячу голову відварюють з корінням та прянощами, відокремлене від кісток м'ясо подають з хроном.

Скільки потрібно вимочувати свинячу голову?

1Відрізати вуха у свинячої голови (з них теж можна щось потім приготувати) і замочити її в холодній воді на 8–12 годин, Помінявши один раз воду.

Related Post

Як можна пописати якщо ти не хочешЯк можна пописати якщо ти не хочеш

Як сходити маленьким якщо не хочеш? Допомога при затримці сечовипускання покладіть хворому від затримки сечовипускання на низ живота теплу грілку створіть звук падаючої води (наприклад, аудіозаписами, водопровідним краном) дайте людині