Як правильно смажити картоплю з грибами?
- Гриби добре промити та просушити. …
- Очистити цибулину, нарізати кубиками.
- Картоплю вимити, почистити та розрізати на бруски.
- Вилити олію на сковороду, розігріти.
- Пересипати в сковороду цибулю і обсмажувати, помішуючи, поки вона не набуде золотистого відтінку.
- Покласти гриби, смажити протягом 5 хвилин.
Скільки часу треба смажити печериці?
Крупно нарізані гриби смажаться 15-18 хвилин, платівки та середні шматочки – 10 хвилин або трохи довше, а дрібним шматочкам вистачить і 5 хвилин. Але краще орієнтуватися на власний смак. Печериці можна їсти і сирими, тому якщо вони будуть готуватися менше зазначеного часу, нічого страшного не станеться.