Як можна приготувати гуляш із м'яса

Як правильно готувати гуляш?

Інструкція приготування

  1. М'ясо помити, нарізати кубиками, посолити, поперчити, обсмажити в олії.
  2. Додати дрібно нашатковану цибулю, посипати борошном, обсмажити.
  3. Перекласти в каструлю, залити 3 склянками гарячої води, додати томатну пасту, лавровий лист, накрити кришкою і гасити 50 хвилин.

Похожі

Як пом'якшити м'ясо для гуляшу?

Щоб гуляш вийшов м'яким та ніжним, його потрібно гасити на повільному вогні протягом тривалого часу (близько 2 годин). Солити страву слід за півгодини до готовності. Це допоможе зробити м'ясо не жорстким, саме таким, як потрібно для гуляшу.

Related Post

Що робити, якщо йорк хрюкаєЩо робити, якщо йорк хрюкає

Сторонній предмет у носі може спровокувати хрипи та рохкання. Необхідно витягти його звідти самостійно або відвести вихованця до лікаря. Проблеми із серцем, нирками чи вухами також можуть бути причиною хропіння.

Як зняти тачскрин з екрануЯк зняти тачскрин з екрану

Як зняти розбитий тачскрін? Порядок дій Акуратно прогріваємо краї пристрою для того, щоб клейова основа тачскріна розплавилася. Грети весь пристрій немає потреби – почніть з одного кута, акуратно підтягніть ножем