Чи можна зберігати гарбуз у морозильній камері?
Гарбуз слід зберігати у морозильній камері не більше 12 місяців. Температура повинна бути не вище -18 ° С (нижче – можна). Повторно заморожувати не варто. Попередньо розморожувати гарбуз зовсім не обов'язково, проте час теплової обробки страви може трохи збільшитись.
Як зберегти гарбуз до весни?
Як зберігати гарбуз Забирайте їх на піддони, стелажі та полиці, застелені газетами чи папером. Зберігати гарбуз потрібно плодоніжками вгору. Якщо ви будете тримати овочі на балконі, накрийте їх чимось, щоб захистити від прямого сонячного проміння. Взимку краще загортати гарбузи у ковдру, щоб уберегти від холодів.