Як можна посмажити стейк сьомги

Як правильно смажити сьомгу?

Олія має бути дуже добре розігріта, інакше риба може прилипнути до сковороди. Якщо ви смажите філе сьомги на шкірі, спочатку обсмажуйте рибу із боку шкіри. Готуйте на маленькому вогні. Риба готується швидко, тому буде достатньо 7-10 хвилин із кожного боку.

Як правильно приготувати стейк?

Приправте сіллю|соль|, меленим перцем. Наріжте лимон тоненькими кружальцями, викладіть на стейки. Сформуйте із щільної якісної фольги човники, помістіть у них підготовлені шматочки риби. Відправте духовку в розігріту до 180 °C максимум на півгодини.

Related Post

Каметон спрей як користуватися флакономКаметон спрей як користуватися флаконом

Перед застосуванням препарату слід очистити горло чи порожнину носа. Флакон рекомендується збовтати, після чого зняти захисний ковпачок. Розприскувач потрібно ввести в порожнину носа або горла, а потім натиснути на основу