Як можна посмажити хінкалі

Чи можна смажити хінкалі?

Відварені хінкалі з м'ясом є традиційним варіантом приготування. Але підсмажування на сковороді дозволить трохи урізноманітнити їх смак. Для приготування страви краще використовувати яловичий або баранячий фарш, а також їх суміш.

Як правильно їсти смажені хінкалі?

Хінкалі неодмінно їдять «руками», вони не розрізаються столовими приладами, щоб бульйон, що знаходиться всередині, не випливав на тарілку. Виріб потрібно взяти за «хвостик/ніжку», перевернути мішечок догори, надкусити і насамперед випити з нього бульйон.

Related Post

Чим годувати бичків щоб вони швидше набирали вагуЧим годувати бичків щоб вони швидше набирали вагу

Двомісячної особини можна давати зерно, сіно та коренеплоди в рівних пропорціях: по 200 грамів на добу. Зерно можна замінити розпареною кашею. Кількість молока зменшують до 4-6 літрів на день, а

Як можна надіслати посилку до АмерикиЯк можна надіслати посилку до Америки

Що потрібно, щоб відправити посилку до Америки? Надіслати посилку з Росії до США допоможуть державна «Пошта Росії», приватні кур'єрські служби доставки чи транспортні компанії міжнародного рівня, а також авіакур'єри. Але