Як смажити котлети з риби?
Скільки смажити котлети на сковороді 20 хвилин для рибних та курячих і 25-30 для котлет з червоного м'яса – це загальний час приготування, включаючи пропарювання». Самі котлети потрібно робити з фаршу кімнатної температури, а не охолодженого. Тоді вони вийдуть і оптимального прожарювання, і соковитими та м'якими.
Що додати в рибний фарш, щоб він не розвалювався?
У рибному фарші не так багато білка, який дає клейкість, тому одна з проблем полягає в тому, що котлети розвалюються. До того ж рибний фарш досить вологий, йому необхідно те, що склеюватиме і забиратиме вологу. У м'ясних котлетах такий склейкою найчастіше виступає хліб, замочений у воді чи молоці.