Як квас зробити покисліше

Що можна додати до квасу для різкості?

Для різкості та пінності квасу добре застосовувати спосіб купажу. Це коли готовий квас розливається по пляшках, герметично закривається і ставиться на 12-24 години на холодильник. Тоді молочнокисле бродіння припиняється і щосили шпарять дріжджі, виділяючи вуглекислий газ рідина.

Як використати старий квас?

Частину перекислого квасу можна використовувати як закваску для нового квасу. Можна використовувати старий квас як підживлення для огірків. Один літр квасу розвести у десяти літрах води та полити під корінь. Під кожен кущ можна лити один літр.

Related Post

Як зробити отвір у гіпсокартоніЯк зробити отвір у гіпсокартоні

Як акуратно зробити отвір у гіпсокартоні? Сам процес свердління складається з трьох простих операцій: одягнути коронку на свердло дриля – приставити до лицьового боку аркуша гіпсокартону – натиснути на кнопку

Навіщо робили наскельні малюнкиНавіщо робили наскельні малюнки

Наскельні зображення також дозволяють простежувати поширення первісних людей Землі і, разом з іншими артефактами, дають уявлення про побут і культуру їх авторів, а також про їх еволюцію. Навіщо малювали на

Як зв'язати швидко балаклавуЯк зв'язати швидко балаклаву

Як зв'язати балаклаву інструкцію? Детальна інструкція: 1) Для початку відраховуємо 30 петель (не забудьте залишити невеликий кінчик) і просовуємо петельки з провідної нитки в кожну відраховану петлю 2) Потім приміряємо,