Як користуватися желатином для чізкейку

Як правильно використовувати желатин?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Як правильно замочити желатин?

Вода має бути холодною температурою 6-10 градусів, і взяти її потрібно у співвідношенні 1 до 6. На кожен грам желатину необхідно 6 г рідини. Час замочування відрізняється, для швидкорозчинного порошкового продукту буде достатньо 2-5 хвилин. Гранульована версія вимагатиме не менше 20 хвилин.

Related Post

Як зробити цукерки з гофробумагиЯк зробити цукерки з гофробумаги

Що можна зробити з гофрованого паперу? Що можна зробити з гофрованого паперу? 17 варіантів виробів з гофробумаги Упаковка букетів. Саморобні квіти з гофробумаги. Кошики … Намиста з гофробумаги. Прикраса пляшок

Коли день агропромислового комплексуКоли день агропромислового комплексу

«День сільгосппрацівника» відзначається в країні щороку третю неділю листопада. Якого дня День агронома в Україні? Щорічно у третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства України. Це свято присвячене всім