Просто опустіть закритий тюбик у гарячу воду, розімніть, видаліть захисну мембрану і наносите глазур на охолоджений виріб. Для малювання тонкими лініями проткніть захисну мембрану зубочисткою. Закрийте кришку та зберігайте до наступного використання.
Як працювати з готовою глазур'ю?
Глазур розтопити у ємності з водяною сорочкою до температури глазурі 40-45℃ при постійному перемішуванні (температура води у водяній сорочці не більше 65℃). Перед глазуруванням необхідно охолодити масу до температури 38-41℃ і при цій температурі проводити глазурування.
Як розвести глазур із пакета?
Спосіб приготування:
- До вмісту пакету додайте 4-5 чайних ложок молока чи води.
- Ретельно перемішайте до одержання однорідної маси.
- Завжди глазур на готову, охолоджену випічку.