Як користуватись рукавом для запікання з кліпсами?
Для початку з рулону потрібно відмотати необхідну кількість плівки, залишивши в запасі з кожної із сторін по 8-10 см, що необхідно для захоплення країв кліпсами. Після того, як продукт міститься в рукав, кінці затискають кліпсою і кладуть на лист, відправляючи в заздалегідь прогріту духовку.
Як закріплювати рукав для запікання?
Якщо використовуєте рукав для запікання, то його треба попередньо відрізати (довжина — 2 розміри шматка м'яса) і зав'язати з одного боку термостійкими кліпсами, що додаються, або ниткою. Можна відрізати стрічки з цієї плівки і зав'язати нею. Заздалегідь підготовлену порцію м'яса, риби чи овочів помістити у пакет.