Використовувати насадки для м'ясорубки для ковбаси легко. Потрібно відкрутити гайку з м'ясорубки, прибрати грати та ножі, і на їх місце встановити насадку. На протилежний кінець одягнути підготовлену для ковбаси оболонку, зав'язавши її наприкінці.1 вер. 2019 р.
Як правильно використовувати штучну оболонку для ковбаси?
Правила застосування колагенової оболонки для домашньої ковбаси
- перед використанням замочити на 5 хвилин у теплій підсоленій воді;
- замочений продукт використовувати протягом години;
- температура смаження трохи більше 65-70 °C;
- при варінні до 75-80 ° C, при цьому опускати продукт потрібно в теплу воду і нагрівати поступово;
Як правильно набивати ковбасу?
Набивати фарш можна руками або за допомогою ріжка. Набиваючи руками, беруть шматок підготовленої череви, зав'язаної з одного кінця, розтягують рукою відкритий кінець череви і вштовхують фарш. Після заповнення фаршем зав'язують другий кінець оболонки, виходить батон ковбаси. Швидше та легше набивати череву ріжком.