Як готувати свинину в лушпинні цибулі смачно і швидко

Як правильно приготувати відвар з лушпиння цибулі?

Візьміть лушпиння двох цибулин, промийте, покладіть у чайник. Туди ж опустіть пакетик зеленого чаю і чайну розсипну ложку, залийте склянкою гарячої води і дайте настоятися 10 хвилин. Додайте в "заварку" мед, лимонний сік та м'яту – розбавляйте напій водою до смаку.

Що додати в лушпиння цибулі?

Додаткові інгредієнти для фарбування яєць лушпинням цибулі Сіль та оцет. Сіль буде потрібно, коли ви варити яйця круто. До речі, є думка, що сіль не допомагає зберегти цілу шкаралупу!

Related Post

Мати і мачуха, що означаєМати і мачуха, що означає

Нижня сторона листя («мати») мати-й-мачухи, вкрита численними волосками, на дотик тепліше і м'якше верхньої («мачухи») — звідси російська назва рослини. Інші російські назви: двоєлистник, камчужна трава, лопуха студена, мати-трава, однобічник,