Як готувати лаваш швидко

Як зробити, щоб лаваш був м'яким?

Збризкайте кілька разів засохлий лаваш водою і відправте його на пару хвилин у духовку. Так лаваш знову стане ароматним, м'яким та пластичним. Отже, його треба з'їсти, поки він гарячий. Для цього є безліч варіантів начинок.

Скільки потрібно смажити лаваш?

Акуратно викласти коржик на суху розігріту сковороду і смажити секунд 30 – 40 з кожного боку. Готовий лаваш перекласти на дошку чи тарілку.

Related Post

Що роблять у фази місяцяЩо роблять у фази місяця

Що робити на Місяць, що росте і спадає? Загальні рекомендації на період Місяця, що росте Не відвідуйте галасливі вечірки та масові заходи, обмежте вживання алкоголю.. Більше гуляйте, займайтеся улюбленими справами,

Як розрахувати вагу будинку з газобетону?Як розрахувати вагу будинку з газобетону?

Багатьох щільність газобетону вводить в оману. Адже, якщо на 1 кубометр газоблоків припадає 500 кг твердої речовини, то чому в таблицях виробника зазначено, що вага 1 м3 газобетону щільності D500

Як часто можна пити алкоголь підліткуЯк часто можна пити алкоголь підлітку

Що буде, якщо підліток питиме алкоголь? Було встановлено, що зловживання алкоголем мишами підліткового віку погіршує їх розумові здібності, підвищує тривожність, змушує більше ризикувати, посилює потяг до алкоголю, і навіть призводить