Регулярне споживання чорної малини дозволяє виводити з організму важкі метали та радіонукліди (завдяки радіопротекторним властивостям); зменшити рівень «поганого» холестерину; знизити рівень артеріального тиску; підвищити рівень гемоглобіну, кількість кров'яних тілець (при лікуванні від недокрів'я); покращити …8 лип. 2020р.
Яка малина корисніша за червону чи чорну?
У чорній малині рослинних антиоксидантів більше, ніж у червоній. А це означає, що з окислювальним стресом вона бореться ефективніше.
Скільки малини можна з'їдати щодня?
У плодах міститься понад 80% вуглеводів та приблизно по 10% білків та жирів. Це дозволяє швидко перекусити та насититися. Денна норма споживання у свіжому вигляді становить близько 200-300 грамів на день.