Кухарі рекомендують солити свинину за 10 хвилин до готовності. Якщо свинина вже зварилася твердою, то проблему можна вирішити двома способами: м'ясо можна перекрутити і зробити макарони по-флотськи або згасити з соусом.10 Грудня. 2021р.
Як прибрати твердість свинини?
Готове тверде м'ясо можна розм'якшити за допомогою водяної лазні. Для цього м'ясо викладають на друшляк і ставлять над каструлею з окропом. М'ясо вбирає вологу і стає соковитішим. Готуйте м'ясо від 15 до 45 хвилин – спробуйте на смак, доки він вас не задовольнить.
Чому свинина тверда при варінні?
Неправильна нарізка Найчастіше великі шматки м'яса перед варінням нарізають на дрібніші. Якщо різати вздовж волокон, м'ясо стане твердим, воно розгубить сік.