Варена свинина жорстка, що робити

Кухарі рекомендують солити свинину за 10 хвилин до готовності. Якщо свинина вже зварилася твердою, то проблему можна вирішити двома способами: м'ясо можна перекрутити і зробити макарони по-флотськи або згасити з соусом.10 Грудня. 2021р.

Як прибрати твердість свинини?

Готове тверде м'ясо можна розм'якшити за допомогою водяної лазні. Для цього м'ясо викладають на друшляк і ставлять над каструлею з окропом. М'ясо вбирає вологу і стає соковитішим. Готуйте м'ясо від 15 до 45 хвилин – спробуйте на смак, доки він вас не задовольнить.

Чому свинина тверда при варінні?

Неправильна нарізка Найчастіше великі шматки м'яса перед варінням нарізають на дрібніші. Якщо різати вздовж волокон, м'ясо стане твердим, воно розгубить сік.

Related Post

З чого роблять фосфорніЗ чого роблять фосфорні

Сировина для отримання фосфорних підживлень Виробництво фосфорних добрив виконується з фосфоровмісних руд (апатитів, фосфоритів), в яких міститься не більше 40% оксиду фосфору. Звідки беруть фосфор? Червоний фосфор Вперше його було

Зелений чай від чого корисноЗелений чай від чого корисно

Зелений чай вбиває бактерії, покращує здоров'я порожнини рота та знижує ризик зараження. Висновок: Катехін, що міститься в зеленому чаї, пригнічує зростання бактерій і деяких вірусів. Що у свою чергу, призводить

Як правильно зробити чебуреків фаршЯк правильно зробити чебуреків фарш

Навіщо додають горілку в чебуреки? Чебуреки на горілці Невелика кількість міцного алкоголю зробить тісто для чебуреків хрустким. Скільки грамів тесту потрібно на один чебурек? Тісто розділити порціями приблизно за 40-50