Як маринувати стейк із яловичини для грилю?
Яловича м'якоть маринується в травах, а потім смажиться на грилі. олія оливкова, сік лимона свіжовичавлений, оцет винний, соус Вустерський (Вустерширський), соус соєвий, гірчиця дижонська, базилік, орегано, чебрець (чебрець)… Стейк маринується у класичному маринаді, а потім смажиться під закритою кришкою гриля.
Як замаринувати м'ясо з яловичини?
Береться 150 мл соєвого та 50 мл вустерського соусу, 3 столові ложки нашаткованої цибулі, 2 столові ложки коричневого цукру, 1 столова ложка дижонської гірчиці та 2 чайні – бальзамічного оцту. Туди ж додаються 4 розчавлені зубчики часнику. М'ясо маринується щонайменше 12 годин.