У чому краще маринувати яловичину для грилю

Як маринувати стейк із яловичини для грилю?

Яловича м'якоть маринується в травах, а потім смажиться на грилі. олія оливкова, сік лимона свіжовичавлений, оцет винний, соус Вустерський (Вустерширський), соус соєвий, гірчиця дижонська, базилік, орегано, чебрець (чебрець)… Стейк маринується у класичному маринаді, а потім смажиться під закритою кришкою гриля.

Як замаринувати м'ясо з яловичини?

Береться 150 мл соєвого та 50 мл вустерського соусу, 3 столові ложки нашаткованої цибулі, 2 столові ложки коричневого цукру, 1 столова ложка дижонської гірчиці та 2 чайні – бальзамічного оцту. Туди ж додаються 4 розчавлені зубчики часнику. М'ясо маринується щонайменше 12 годин.

Related Post

Коли людина почала малюватиКоли людина почала малювати

Найдавніше виконане фарбою зображення, чиє датування не заперечується, – це відкрите в 1994 року зображення носорога у французькій печері Шове. Його вік (за даними радіовуглецевого аналізу із застосуванням мас-спектрометрії) може

Кращий колір обличчя, що цеКращий колір обличчя, що це

Який найкращий колір шкіри? Згідно з твердженнями авторів експерименту, важливим фактором є наявність жовтуватого відтінку шкіри. Саме такий тон надає шкірі здорового вигляду та сяйва в очах оточуючих. Який колір