Тісто для пельменів.

Чи потрібно класти в тісто для пельменів яйце?

Яйця роблять тісто щільним, непроникним, завдяки чому воно не розвалюється у воді та тримає начинку. І якщо при замісі дріжджового тіста небезпечно підсипати багато борошна (випічка вийде занадто щільним, важким), то при замісі прісного тіста не можна передозувати рідину.

Як легко розкотити тісто для пельменів?

Розкочуючи тісто вручну, завжди ведіть качалкою від центу до країв, намагаючись витримувати однаковий натиск. Після кожного проходу повертайте пласт за годинниковою стрілкою на чверть оберту, щоб він був всебічно рівним по товщині. У міру того як тісто стоншується, зменшуйте тиск на качалку.

Related Post

Що потрібно робити, коли блискавкаЩо потрібно робити, коли блискавка

Закрийте вікна, двері, димарі та вентиляційні отвори. Не розтоплюйте піч, оскільки високотемпературні гази, що виходять із пічної труби, мають низький опір. Не розмовляйте телефоном: блискавка іноді потрапляє у натягнуті між

З чого роблять теплі шкарпеткиЗ чого роблять теплі шкарпетки

Для виробництва теплих в'язаних шкарпеток найчастіше використовують вовна овець, кіз, кроликів, верблюдів та лам. Популярністю користуються шкарпетки з вовни овець мериносової породи.29 лист. 2019р. Який склад у теплих шкарпеток? Оптимальний