Сухе червоне вино добре поєднується з м'ясом, птицею та твердим сиром. Кріплене червоне сухе відмінно відтіняє смак грибів і морепродуктів. А ось з м'яким сиром, солодощами та першими стравами цей напій «не товаришує». Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів.30 січ. 2018р.
Як правильно пити сухе вино?
Червоне сухе вино рекомендують пити з келихів з великою округлою чашею на довгу ніжку. Це універсальне рішення для поціновувачів червоного вина. Більш просунутий варіант — придбати так звані сортові келихи для різних сортів вин.
Чому краще пити сухе вино?
Сухе червоне вино усуває оксалати з організму, запобігає формуванню каменів у нирках і виводить вже існуючі. Червоне вино створює бар'єр на клітинному рівні для ультрафіолетового та рентгенівського випромінювання, що важливо як захід профілактики онкології.